Kooperativet Oljas Minimässa

Boka in onsdagen den 16 oktober kl 10.00-16.00. Vinnarskallen Niclas Rodhborn gästar årets minimässa!

Kooperativet Oljas Minimässa förra året blev en succé – därför gör vi en favorit i repris och bjuder åter in till en minimässa med inspirerande föreläsningar, utställning och aktiviteter. Boka in Onsdagen den 16 oktober redan nu i din kalender. Årets gästföreläsare är Niclas Rodhborn från TV4:s Vinnarskallar. Niclas är förbundskapten för landslaget i rullstolstennis. Niclas håller föredrag kl. 11.00 och 14.00.

Anmäl dig till Niclas föredrag utbildning@kooperativetolja.se. Ange om du önskar gå kl. 11.00 eller kl.14.00. Obs! begränsat antal platser. Först till kvarn!

Minimässan är öppen för alla medlemmar, företrädare och anställda på Kooperativet Olja. Assistansberättigade och övriga som inte är medlemmar är också välkomna!

Vi är så glada att Mollidräkten kommer och gästar mässan! Denna gång kommer de att ta med dräkter som våra medlemmar får möjlighet att prova. Är du intresserad av att få prova en dräkt? Hör av dig till Erica eller Annelie S. GÅ gärna in på mollii.com och läs mer om dräkten.