Medlemsmöte

I torsdags höll vi årets medlemsmöte, ett tillfälle för medlemmar och legala företrädare att ta del av omvärldsinformation, utbyta erfarenheter och diskutera kring våra medlemmars assistans.

Torsdagen den 27 februari höll Kooperativet Olja årets medlemsmöte. Medlemsmötet är ett tillfälle för medlemmar och legala företrädare att ta del av omvärldsinformation, utbyta erfarenheter, diskutera och skapa engagemang kring våra medlemmars assistans. Ett tjugotal medlemmar och legala företrädare var på plats denna kväll. VD Ulrika Karlborg inledde med att hälsa alla välkomna. Inledande bakgrundsbild var Kooperativet Oljas värdegrund som just nu känns viktigare än någonsin när osäkerhet och politiska vindar blåser tämligen fritt. Framför allt blir pusselbiten att värna om assistansreformen genom hög följsamhet till lagstiftning och regelverk viktigare än någonsin.

Vi gick igenom många viktiga ämnen under kvällen och en sammanfattning av dessa kan du läsa om i nästa nummer av Oljainfo som kommer ut inom kort.

Trots många oklarheter inom assistansen ser vi inom Kooperativet Olja ljust på framtiden. Det bästa du som medlem/vårdnadshavare eller legal företrädare kan göra för att bidra med din röst och påverka är att delta i årsmötet den 25 maj. Tillsammans gör vi skillnad!