Jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär att göra skillnad för någon annan och samtidigt utveckla sig själv, både som yrkesmänniska och personligt. För oss är assistansen just personlig, det är då den blir som bäst – när vi får möjlighet att matcha dig mot rätt uppdragsgivare.

Vad gör en personlig assistent?

Att arbeta som personlig assistent innebär att assisterar uppdragsgivaren där han eller hon än befinner sig i vardagen. Våra uppdragsgivare är i blandade åldrar allt från de allra yngsta till äldre personer med olika funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna varierar från stort omvårdnadsbehov till att assistera vid arbete och aktiviteter som t.ex. biobesök eller en fika på stan. Därför söker vi personer med olika erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Rätt matchning

Matchningen är ömsesidig – du och uppdragsgivaren ska trivas med varandra. När din personlighet och just dina kompetenser kommer fram i rätt uppdrag blir det kvalitet. Som anställd hos oss finns alla möjligheter att hitta rätt.

Karriärväxla - Vi har många lyckade rekryteringar

Att arbeta som personlig assistent kräver inte alltid utbildning, däremot krävs alltid ett engagemang, pålitlighet och viljan att göra ett gott arbete. Hos oss på Kooperativet Olja, i Jönköping, finns alla möjligheter att sadla om inom yrkeslivet och bli personlig assistent. Som personlig assistent arbetar man väldigt nära uppdragsgivaren, vilket gör att samspelet mellan den anställde och uppdragsgivaren är väldigt viktigt och väger ibland tyngre än utbildning och specifik erfarenhet. Din livserfarenhet från tidigare arbeten eller annat engagemang inom idrott eller föreningsliv kan vara den erfarenheten som i kombination med din personlighet blir rätt matchning till en av våra uppdragsgivare. Introduktion och rätt utbildning för ditt uppdrag får du hos oss!

Vad vi kan erbjuda dig

Vi på Kooperativet Olja i Jönköping erbjuder ett spännande och varierat arbete  där du som personlig assistent kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Goda anställningsvillkor, generöst friskvårdbidrag och kollektivavtal (Fremia) är en självklarhet för oss. Genom kollektivavtalet omfattas du per automatik av avtalspension samt övriga avtalsförsäkringar. Vi är en trygg arbetsgivare helt enkelt.

Våra anställda får kompetensutveckling på olika sätt och vi är angelägna om att alla får möjlighet att utvecklas. Dels har vi ett utbud av obligatoriska utbildningar och dessutom skräddarsydd utbildning eller handledning när det behövs.