Kooperativet Oljas barndag i strålande väder

Vädret visade sig från sin allra bästa sida när Kooperativet Olja genomförde sin populära barndag den 4 september.
Skratt, musik och roliga aktiviteter stod i centrum den här soliga dagen när Fröjdens golv byttes ut mot lek i stället för dans.

Den årliga barndagen är ett av många arrangemang som anordnas av Olja. Den här gången på dansbanan Fröjden i Jönköpings stadspark där lekar, pyssel och picknick var några av höjdpunkterna under dagen.
Och det blev en dag som inramades av strålande sol från en klarblå himmel.
– Det är så roligt att vi kan anordna den här dagen. Familjer och barn har jätteroligt och det är kul att kunna träffas under coronasäkra förhållanden, säger Annelie Söderström, LSS-ansvarig på Kooperativet Olja i Jönköping.

Ett tiotal familjer hade anmält sig till den festliga dagen. Och de möttes av ett stort antal roliga aktiviteter får såväl stora som små. Att få måla sin egen t-shirt, lekar, musikunderhållning och fiskdamm var några av alla stationer som lockade till skratt hos både föräldrar och barn.
Tipspromenaden ledde till funderingar hos såväl de yngre som de äldre innan det var dags att sätta sig till bords för att ta del av de färdiga picknickkorgarna.
– Våra pyssel- och barndagar är alltid populära och välbesökta. Tyvärr kunde vi ju inte genomföra några sådana dagar förra året, vilket gör det extra roligt att vi nu kan träffas och ha roligt tillsammans, säger Annelie.
– Och så är det så himla roligt med så fint väder. Vi kunde inte ha önskat ett bättre höstväder än det vi fick i dag.