Bland exotiska djur och roliga vattenpölar

Elefanter, zebror, lejon och tigrar. Och så en och annan inbjudande vattenpöl. Kooperativet Oljas årliga barndag gick i år till ett regnigt Borås djurpark. Men vädret stoppade oss inte från att ha en riktigt rolig och minnesvärd dag tillsammans.

Lördagen den 12 september var det äntligen dags för vår årliga barndag. I år styrde vi kosan västerut – mot Borås och alla fantastiska djur i den stora djurparken. Efter förra årets åskregn just under barndagen hade vi hoppats på lite bättre väder i år. Men regnet föll tätt i olika intensitet under hela dagen även den här gången.

Men vad gör det när man har roligt tillsammans? Vädret hindrade inte att många av barnen med sina familjer kom och hade roligt i djurparken. Med regnkläder, stövlar och paraplyer tog vi oss runt i parken och fick uppleva alla vilda djur – och till flera barns förtjusning fanns det även stora vattenpölar att hoppa i…

Vid lunchtid njöt vi av god mat och gemenskap i restaurang Savannen. Därefter tog vi oss mätta och belåtna ut på ytterligare en tur i parken och när regnet lättade för en stund passade aporna på att titta ut. Vi hälsade även på inne hos både girafferna och elefanterna.

Innan det var dags att bege sig hemåt smakade det gott med en kopp varmt kaffe och fika – en avslutande och mysig stund tillsammans. Allt medan regnet smattrande på rutorna.

Tack alla härliga barn med familjer för att ni trotsade vädret och med glatt humör delade en rolig dag tillsammans!