Medlems-och årsmöte

Och så var det dags igen, likt varje maj månad, för årets medlems-och årsmöte!
Alla kom in med glädje och energi och på medlemsmötet fick vi gäster som tittade in både fysiskt i salen men även via teams. Smörgåstårta, statistik, samtal och gamla bekantskaper - den varma eftermiddagen hade det mesta att erbjuda för den som var här!

Det blev ett lyckat medlemsmöte där vi presenterade vad vi arbetat med under året , hade genomgång av verksamhetsstatistik och till sist blev det en runda omvärldsbevakning tillsammans med Annelie Söderström. Som vanligt väntade smörgåstårtan och lakrits-och citronbiskvier på att bli uppätna en trappa ner efter mötets slut – när det gäller mat och fika gillar vi på Olja tradition och det vi sen tidigare vet alltid går hem!

Långborden fylldes snabbt upp av medlemmar, ställföreträdare och assistenter. Under en timme fick samtalen lov att flödas dit de ville och gamla bekantskaper fick träffas och ta igen allt som hänt sen sist. Tidigare under dagen hade administrationen roddat med dukning, blomsterarrangemang och dekoration – lokalen såg ut som en riktig midsommardröm!

Kvällens sista hållpunkt var årsmötet där resultat- och balansräkning för 2023 fastställdes och styrelsen valde in Dorotina Ruhani som ny förtroendevald styrelseledamot. Väkommen Tina säger vi!

Vi passade på att fråga Tina om hennes nya roll och hur det kändes:
”Jag tyckte det kändes både bra och nervöst. Jag hoppas kunna bidra med något till styrelsen, men ser det mest som en stor chans för mig att lära mig mycket nytt av styrelsemedlemmarna. Det var väldigt nervöst, vilket hördes på min röst när jag skulle presentera mig haha ” – Dorotina Ruhani, ny styrelseledamot

Vi är så glada att vi kunde samlas så många för att får lov att prata och diskutera det gångna året, äta gott och få en stund att landa i den gemenskapen som vi alla tillhör!