OLJA-LAN 2024

Under sportlovets nästsista kväll fick vi besök i Salen där allt var riggat och redo för Olja-LAN.
Blinkande neonslingor, förlängningssladdar, skärmar och kontorsstolar fick flytta in och borden ställdes om för bästa möjliga förutsättningarna för kvällen.

Arbetsledare Anton fraktade hit en minikyl från Eksjö och den fylldes snabbt upp med flera alternativ av läsk och dricka. Snacksbordet var uppdukat och senare under kvällen bjöds det på nygräddade pizzor från pizzerian mittemot kontoret. Gästade oss gjorde några av våra ungdoms-medlemmar med sina assistenter och kompisar. Alla med ett gemensamt intresse – Gaiming.

Efter lite strul med WiFi lyckades alla få igång sina datorer och kvällen kunde börja. Det spelades bland annat CS, Fortnite, FIFA och Valorant. Efter pizzakäk anordnades det en FIFA-turnering och vinnaren belönades med pris. Kvällen pågick fram till 23:30 och därefter åkte nog alla gäster (och arrangörer) hem med en kväll att minnas och med aningen trötta ögon.

Vi är så glada att vi får möjligheten att anordna aktiviteter och träffar för våra ungdomar efter deras egna önskemål. Ett forum där våra yngre medlemmar med assistenter får träffas, umgås och dela sina intressen tillsammans.

Samtliga besökare var nöjda med kvällen och flera undrade redan vid hemgång när nästa OLJA-LAN skulle äga rum. Det var inte sista gången som dörrarna slogs upp till ett sådant – det är en sak som är säker!