Rysligt Rolig Halloweenfest hos oss!

I onsdags bjöd vi in alla våra medlemmar till Salen för en rysligt rolig kväll!
Var man på plats kunde man få syn på glada häxor, prinsessälvor, vackra vita änglar och monster av olika slag. Ryktet säger att det även sprang runt en Pippi Långstrump på festen – en perfekt balans av mindre och mer läskigt tycker vi!

Kvällen erbjöd många alternativ och som gäst fick man välja lite vad man ville utforska och hitta på. I den obligatoriska pysselhörnan kunde man knåpa ihop en pumpa-dekoration. Det uppskattades av både stora och små och det blev otroliga konstverk som efter kvällens slut fick komma att pryda våra medlemmars lägenheter och rum.

På dansgolvet spelades både halloweenlåtar, dansbandsmusik och ABBA- hits. En salig och god blandning av musik där önskelåtar från gästerna kom flygande från alla håll och kanter. Discolampan gick varm och snurrade i takt hela kvällen tillsammans med alla glada dansare.

Oljas Spökrunda blev en uppskattad aktivitet av de flesta och om man vågade sig in där kunde den anpassas i läskighetgrad utefter besökarens önskan.

Häxan Eva hälsade välkommen med döskalleväskan i högsta hugg. Sedan blev man ombedd att stoppa ner händerna i olika skålar och byttor för att gissa konstiga konsistenser – inuti gömde det sig både blöta godisar, slajm och färdigkokt spagetti. Längre in på rundan kom man fram till den ”läskiga gubbens” bord och där kunde man bli spådd med tärningar och ett Uuilja board. Under den läskiga masken gömde sig arbetsledare Anton – som motsägelsefullt nog är en av de snällaste personerna vi på Olja känner till! Spökrundan avslutades med present och godis för den som vågade ta sig igenom den.

Var man hungrig kunde man bli serverad pizzaslicear av en av all våra glada Olja-häxor. Det fanns häxbål, snacks, muffins, chokladbollar med ögon och sist men inte minst en pumpatårta – älskad och omtyckt av alla som tog sig en bit!

Vi kan konstatera att det blev en fantastisk kväll för alla – anordnare, medlemmar, assistenter, familjer & syskon. Vi på Olja är tacksamma för varenda en av er som bidrar till vår gemenskap och vårt kooperativ – det är tillsammans vi gör skillnad och alltid jobbar med hjärtat!