Kooperativet olja – Välbesökt medlemsmöte

Välbesökt medlemsmöte

I slutet av oktober höll Kooperativet Olja ett digitalt medlemsmöte. En av huvudpunkterna på agendan var utredningen Stärkt Assistans och hur den kan komma att påverka Kooperativet Olja och våra medlemmars vardag.

Medlemsmöten är ett sätt för Olja att hålla medlemmar/legala företrädare uppdaterade och informerade om exempelvis viktiga förändringar som rör LSS och personlig assistans.
Eftersom utredningen Stärkt Assistans är både omfattande och betydelsefull var det ett bra tillfälle att presentera och förklara den för medlemmarna.
– Vi fick många positiva reaktioner från deltagarna under och efter mötet, inte minst för att vi ligger i framkant, är insatta och delar med oss av informationen, säger Ulrika Karlborg, vd på Kooperativet Olja.

Uppslutningen var mycket bra och ett 40-tal medlemmar/legala företrädare hade kopplat upp sig på det digitala mötet.
– Och för de som inte hade möjlighet att närvara finns mötet inspelat så att man kan ta del av informationen i efterhand, säger Annelie Söderström, LSS-ansvarig.
Att hålla medlemsmöten digitalt är något som uppkommit under pandemin och det är en mötesform som blivit uppskattad och som vi lär fortsätta med.