Besök av assistansanordnaren Rullarnas

En så kallad lunch-till-lunch träff mellan två assistansanordnare – ja det var vad som hände hos oss på Olja under förra veckan!

I onsdags vid lunchtid fick vi nämligen besök från Karlstad – assistansanordnaren Rullarnas med personal kom och hälsade på! En långlunch i salen byttes senare ut mot presentationer och erfarenhetsutbytet kunde därmed börja. På kvällen blev vi bjudna på middag och under torsdagsförmiddagen fortsatte diskussionerna om arbetssätt, möjligheter och utvecklingspotentialer inom våra verksamheter. Ett besök som gav oss både perspektiv, reflektion och ett värdefullt samarbete inom branschen.

Vi pratade med flera av besökarna från Rullarnas och frågade vad de tar med sig från dagarna hos oss. De tillfrågade berättade att man fått mycket erfarenhetsbyte i arbetssätt på flera olika plan. Tankar och idéer har delats och förbättringar har fått börja gro.

Vad tar du med dig från besöket av Rullarnas?
”Två väldigt givande dagar med ett härligt gäng kollegor i branschen. Värmlänningar dessutom! Värdefullt att få träffas, utbyta erfarenheter och få inblick i varandras verksamheters styrkor men även de utmaningar som vi har gemensamt ” – Erica Segolsson, HR Ansvarig

” Givande dagar med mycket diskussioner om våra processer, mycket igenkänning. Bra att få tänka igenom våra processer tillsammans” – Anneli Brengdahl, Ekonomiansvarig

Vi tackar Rullarnas för ett trevligt och intressant besök – på återseende säger vi!