Nya råd gällande Covid-19

Skärpta råd finns nu i stort sett i hela landet och våra medlemmar fick den 4 november information om vad det innebär för vår verksamhet. Regeringen var vid senaste pressträffen, den 3 november, oerhört skarpa i att läget nu är allvarligt och att smittspridningen tyvärr går åt fel håll.

Från vår sida är jag oerhört stolt över hur vi alla har hanterat pandemin hittills i Kooperativet Olja. Vi har hög följsamhet till rutiner och rekommendationer och det är också på samma sätt vi kommer att fortsätta.

De skärpta allmänna råden innebär stor inskränkning i hur vi under kommande veckor vistas i samhället. Ingen av oss kommer att kunna leva som vanligt, men precis som Regeringen framförde vid pressträffen; ”Alla måste ta ansvar för sig själva, för andra och för Sverige”.

Därför är min uppmaning till dig som läser liksom alla som ingår i Kooperativet Olja, att vi nu verkligen måste göra vårt yttersta och hjälpas åt att tillsammans stoppa denna smittspridning. Det gör vi genom att följa rekommendationer och nu de skärpta allmänna råden. Vi kommer fortsätta visa att vi i vår organisation gör rätt och riktigt – allt för att skydda våra uppdragsgivare och oss själva.

Tack för att Du tar ansvar!

Vänliga hälsningar,

Ulrika Karlborg, VD